2011-04-30

Packaging, Gifs & Textiles Fairs in Hk

Har besökt olika mässor under de här dagarna och kan inte tänka mig att jag har missat ett monter, har gått sönder mina fötter och axlarna är ur funktion just nu efter all katalog bärande men det hör till. Undrar hur mycket folk det rör sig varje dag på dessa mässor, vilken rörelse alltså! Är man på mässan i HK Island så var beredd på att du kan bli helt nochalerad av taxi chaffisar om du ska till Kowloon, helt otroligt! de vägrar åka till andra sidan-





 De här var riktigt käka skolådor!!!!!





Den här montern hade sååå coola prylar! deras broschyr är verkligen serietidnings inspirerat




Den här hade jag gärnaa skaffat till min mobbe, så Cool! snacka om att de har insprirerats av Lucha Libre








2011-04-29

Marc Jacobs fynd

Ibland man kan ha en sån tur! jag har hittat ett gäng små butiker som säljer klänningar från olika kända märke och det mesta i min storlek. Denna klänning från Marc Jacobs har blivit alldeles min i 100 % siden, jag är nöjd :-)


The Royal Wedding

Jag var ute en sväng för att köpa mat och det gick inte att undvika att titta extra till när jag gick förbi de engelska pubar och i stället för att visa sport så visades The Royal Wedding på tv och alla lät väldigt patriotiska med sina öl i handen :-)  hi hi Vet ej hur det har varit hemma och hur mycket det har visats på TV men här har det varit helt hysterisk!


Fönstershopping

Första kvällen efter att ha fått i mig lite mat passade jag på och fönstershoppa på Christian Louboutin butik bland annat, bra för mig att butiken var stäng!









  Rupert Sanderson Skor

 Rupert Sanderson Skor

 På Organic Life restaurang, Soho

 Riktig god öl, fast servitören tyckte att det var en tjej öl ihhiih( det kanske är)

2011-04-28

Konsten att sova på en flygresa

Visa kan konsten att sova på långa flighter till skillnad från mig, här ser ni en tjej som så fort vi lyfte bestämde sig för att sova och vaknade inte tills vi landade! Hur går sådant  till? kan någon berätta hemligheten för mig? Jag hade turen att  ha en extra sittplats för mig själv men det hade inte hjälp om jag hade fått fyra extra platser, jag kunde helt enkelt inte sova trots otåliga försök, det slutade i att jag hade ont i hela kroppen när jag kon fram i stället efter alla roliga sovställningar ha ha, det är så underbart hihihi men i natt fick jag sova hela natten, så nu är jag glad igen :-) 




2011-04-26

Helsingfors flygplats

Är i Helsingfors flygplats och det är folktomt, helt öde! är det ingen som reser idag???Jag har mer än två timmar kvar innan min flight lyfter mot destination Hong Kong. Har utrustat mig med tidningar, böcker och vatten men funderar på köpa lite choklad också... mhmhmhmh vi får se. Sitter på en restaurang som heter My City och trots att jag har varit den enda som sitter här så tog det över 20 min att få mat men värd väntan faktiskt, det var jätte gott och härligt att internet funkar :-)


 Ingen bråttom här inte ihihhihi
Var är alla?
 De sa till mig att det kommer att lysa när det är klart, visst! den vibrerar så jag blev rädd hihihhi
Det här var mums

2011-04-25

Packat o nästan klart

Imorrn är det dags för att bege sig till Hong Kong och det ska bli roligt att komma dit men åhhhh vad tråkigt det är att packa! Därför lovade jag mig att ha så lite som möjligt med mig och sagt och gjort, en kvart senare så var jag i princip färdig, kan det stämma? Känns jättekonstigt eftersom min packningsritual tar mycket längre tid än så men å andra sidan så tror jag att jag kommer att vara mycket nöjd när det är dags att packa när jag ska hem för då finns det mycket plats åt shopping :-) men det känns som jag har glömt något...men har jag gjort det så är det inte hela världen eller hur? de mesta går att fixa så länge biljett, pass, pengar och dator är med. Jag har bantat ner packningen så mycket så att dom enda skor som får följa med är dom som jag åker med :-) tror det eller ej!







2011-04-24

Ragnhildsholmen

Det är härligt när man kan hitta nya platser i den staden man bor, först var det tänkt att ta en tur till Varberg eller Tjolaholms Slott? Marstrand kanske? Men det blev ett helt nytt ställe för oss på Hisingen och trevlig blev det också för det var inte så mycket folk, vilket vi har råkat ut för de två senaste utflykter. Det blev en light picknic och den trogna blå-stjärniga filten som har hängt med i många år nu och många kreativa bilder där blixten sattes på prov. Ahhh höll på att glömma berätta vad platsen heter ju...hihihii Ragnhildsholmen en gammal borg från 1200 talet. En riktigt kul dag trots förkylningar :-)












 Det var jättekul att hoppa omkring men det 
kändes i benen efteråt.  
 Emil har på sig min favorit piké Lakewood


Med den trogna filten Stargate från Sandryds