2012-08-31

Ride My bike


Ride My Bike är en ny handgjord typsnitt, inspirerad av street style och den nya bike kulturen som trampar runt i staden. Tyspnittet passar perfekt för rubriker och mycket annat. Har precis köpt den till jobbet och har tänkt ha mycket skoj med det. Versionen som jag köpte innehåller mer än 600 tecken och har även 91 Dingbats som är handgjorda. 


2012-08-30

H&M öppnar sin första butik i Santiago de Chile


H&M tar steget in i Sydamerika med att öppna första butiken i Santiago de Chile i Chile. Butiken ska ligga i ett i shoppinggallerian Costanera Center och sälja samtliga koncept. Butiken öppnar under första halvåret 2013.  Det här är första steget på södra halvklotet och vi ser en stor potential till fortsatt expansion i denna modemedvetna region. Vi ser fram emot att erbjuda de chilenska kunderna mode och kvalitet till bästa pris, säger Karl-Johan Persson, VD H&M i en kommentar.

Källa: Habit 

2012-08-26

Förälskad i Rom

Idag unnade jag mig en en tidig biobesök med en härlig må bra film. Filmen heter " Förälskad i Rom" och har du varit i Rom så känns det som man är en del av filmen och har du inte besök Rom än så lär du bli inspirerad att göra det. Jag kände igen varje plats som filmen utspelades på. Baren Bartatuga som jag har berättat om tidigare fanns ju med förstås och alla små gator och piazzor som man inte får nog av.  Det är en typisk Woody Allen film med livets typiska ingredienser. För mig var det en charmig må bra film som fick mig att skratta och känna att jag måste tillbaks till Rom. 




The art of making shoes

2012-08-24

Big boys gone Bananas!

Tack och lov för yttrandefrihet! Kompromissa aldrig med det men glöm inte att vara ödmjuk och visa respekt för andras berättelser och åsikter. 



2012-08-22

Eye Macro

Som en kameralins fast utan knapp men det kanske kommer om några år...man vet aldrig med framtidens teknologi eller?